duminică, octombrie 25, 2009

Nu exista perfectiune

Oricat de frumoasa ar fii o fiimta, oricat de intelegatoare ari fi.....nu trebuie sa uitam ca nimeni nu e perfect.
Acum explicatia:
Intalnim baiatu/fata viselor noastre (persoana pe care ajungem sa o credem ideala pentru noi); ne indragostim si inevitabil ca la oricare inceput de relatie vedem la persoana de langa noi doar puctele tari ajungand de multe ori sa o consideram perfecta.
Ajungand astfel sa reprezinte perfectiunea in ochii tai, incepi prin ati spune mai inati tie, iar mai apoi ei/lui si celor din jur ca el/ea nu sunt genul de persoane geloase ,sau care se supara pt niste glumite, ca este constient/a de faptul k doar pe el/ea o iubim si multe alte chestii de acest gen pe care cu siguranta le cunoastem cu totii.
Pana aici totul e ok, sa zic asa , dar ajungem sa repetam aceste lucruri de atatea ori incat persoana de langa noi ajunge la concluzia ca daca din intamplare ar fi gelosasa, sau s-ar supara pentru una din glumitele noastre s-ar putea sa ne piarda pt ca acest lucru i-ar scoate la iveala imperfectiunea, evitand astfel sa isi arate supararea, gelozia , disconfortul pe care il simte datorita noua.
Acum sa ne intrebam cum totusi se descaraca....simplu, vorbetste cu persoanele apropiate lui/ei, plange, scrie in jurnal, DAR NICIODATA nu ne va spune noua ca ceva il/o deranjeaza deoarece ar putea distruge acea imagine perfecta pe care noi am creat-o.
In concluzie el/ea nu ne va spune, nu vor vorbi cu noi, iar noi vom continua cu idolatrizarea lui/ei...Dar nu petru mult timp pentru ca suntem oameni si la un moment dat paharul sa umple si da pe dinafara, iar atunci...inevitabil se ajunge la cearta....si daca suntem ghinonisti putem pierde persoana pe care o iubim doar pentru ca i-am interzis sa spuna ce o deranjeaza.......

4 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. există perfecţiune, atât în relatia de cuplu vezi yo cu Ale, dacă e perfecţiune singulară vezi eu..
    nobody it's perfect i'm nobody ... În alta ordine de idei dacă există comunicare în cuplu nu are ce pahar să se umple..din păcate noi românii suntem ahtiaţi după obiceiurile şi stereotipurile tâmpite Made in Ro ....de ce să nu spui ceva ce te deranjează persoanei iubite că doar de aia îi zice cuplu/familie pentru că deciziile se iau în doi, frica de a comunica porneşte de la un complex care trebuie să ţi-l descoperi şi să-l tratezi ....soo există perfecţiune şi armonie dar trebuie creată de cei doi implicaţi in relaţie.

    RăspundețiȘtergere
  3. ralu...la faza cu a prefera mai bine sa spui persoanei iubite ce te deranjeaza...are o mica o referire la ce stim noi amandoua?

    RăspundețiȘtergere
  4. Îţi place să scrii articole şi eşti pasionat de muzică?
    Eşti la curent de fiecare dată când artiştii tăi preferaţi lansează ceva nou?
    Îţi place muzica în general sau asculţi doar un anumit gen?
    Îţi place să te uiţi la filme şi să le povesteşti celorlalţi filmele care ţi-au plăcut cel mai mult?
    Doreşti să promovezi artişti prin interviuri, biografii, ştiri?
    Îţi place să te distrezi la concerte, să faci poze, iar a doua zi să povesteşti atmosfera?
    Alătură-te echipei ONmusique.info – un site cu şi despre muzică!
    Contact: onmusique@yahoo.com
    Onmusique.info – Pentru că muzica aparţine tuturor!

    RăspundețiȘtergere