luni, octombrie 19, 2009

Vacantele sun daunatoare.......

Din pacate la aceasta concluzie am ajuns eu aseara....Presupun k acum veti spue"de ce?" Sa va informez.
In timp ce butonam telecomanda in cautarea unei emisiuni cat de cat normale, ajung pe postul Acasa tv si hotarasc sa ma opresc putin (nu de alta dar era invitatata la o emisiune Diana Dumitrescu iar eu ador fiinta aceea). In scurta mea oprire ca sa zic asa descopar un lucru nasol, vacantele au si alte cheltuieli la care nu cred k ne gandeam sau cel putin eu nu m-am gandit pana atunci.
Care sunt acele cheltuielei??? Orele de limba romana pe care va trebuii sa le iei cand vei ajunge acasa (categoric asta se va intampla daca iti vei face vacanta in afara tarii) si banii pe care ii vei da pe medicamente.
Acum sa va explic de ce am ajuns la acesta concluzie. La emisiunea de pe postul Acasa tv erau invitate 3 domnisoare/doamne, printre care si Antonia o domnisoara nou lansata pe piata muzicii romanesti. Respectiva avea/inca are tatuat pe incheietura mainii o fundita, iar la intrebarea prezentatorului ce semnifica acea funditza ea raspude: "Life is a gift.....dar nu stiu cum se traduce in limba romana am uitat".
Tin sa precizez ca domnisoara si-a achizitionat funditza intr-o vacanta in S.U.A de aici si concluzia mea. Biata fata a mers intr-o simpla vacanta si nu mai stie aproape vorbi romaneste asta inseamna ca va avea nevoie de lectii la limba romana, pe lanaga aceasta se pare k a venit si cu probleme de memorie asa k va trebui sa cumpere lecitina (alti bani alta distractie)....rezulta vacantele sunt foarte costisitoare pentru unii.......
Daca prostia ar durea in Romania toata lumea ar fi surda...........

2 comentarii:

  1. I do not know how to incep dar dragă trebuie să inţelegi că da j'etais alle o vreme prin alte countryuri am c-am uitat ca sant un biet roman. nu am auzit de Antonia asta da din ce zici tu e o noua starleta made in ro. Să ne trăiască vdt de 2 lei.

    RăspundețiȘtergere
  2. hai ma ralu nu stiai ca ii f trandy mai nou, atunci cand vb sa folosesti expresii din alte limbi ca sa te dai si tu cetit da in acelasi timp te rogi ca nu cumva lumea sa te intrebe ce inseamna pentru ca tu habar nu ai

    RăspundețiȘtergere